Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان صداوسیما گفت:وقتی استاد مطهری به شهادت رسید بسیاری از جوانان انقلابی به امام خمینی مراجعه می‌کردند و از ایشان می پرسیدند برای ادامه راه استاد مطهری سراغ چه کسی برویم و امام هم صریح می‌گفتند "به آسید علی آقای خامنه‌ای مراجعه کنید. ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۲۲:۴۲ امام و رهبری نظرات - اخبار امام و رهبری -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، عبدالعلی علی عسکری که همزمان با 12 اردیبهشت در همایش چهلمین سالگرد شهادت استاد شهید مطهری در فریمان زادگاه این اندیشمند انقلاب اسلامی سخن می‌گفت، اظهار داشت: شهید مطهری در زمانه ای که جریان‌های فکری تحت تاثیر اندیشه‌های التقاطی غرب و شرق بودند با تولید فرآورده‌های فکری در مقابل آنها مقاومت و اندیشه اسلامی را احیا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس رسانه ملی تصریح کرد: شهید مطهری با درک نیازهای فکری جوانان و مردم زمانه خود در مقابل حمله جریان‌های غرب و شرق زده سینه سپر کرد و به هدایت جامعه خود پرداخت. معلم شهید انقلاب تفکرات التقاطی را به خوبی می‌شناخت و رفتارهای خزنده را درک می‌کرد و سعی در جدا کردن سره از ناسره و جلوگیری از نفوذ عناصر التقاطی به داخل نیروهای انقلابی داشت.

رییس سازمان صدا و سیما با اشاره به ایدئولوژی‌های شکل گرفته در دوران زندگی شهید مطهری، اظهار داشت : استاد شهید مطهری در مقابل ایدئولوژی انحرافی و التقاطی، ایدئولوژی اسلامی را مطرح کرد و در سخنرانی‌ها، نوشته‌ها و آثارش این اندیشه‌ها را تبیین می‌کرد.

علی عسکری با اشاره به تاریخ دوره پهلوی گفت: غربی‌ها بعد از تحمیل رضاخان به ایران، درصدد اسلام زدایی بودند و در شمال کشور نیز اندیشه‌های کمونیستی در حال رشد و گسترش اندیشه‌های کمونیستی بود و با حمایتی که دو ابرقدرت از این دو جریان فکری داشتند،  کشور از نظر فکر و اندیشه فضای متلاطمی را تجربه می‌کرد.شهید مطهری با هوشیاری تمام رگه‌های افکار التقاطی غربی و شرقی را بازشناسی کرد و در مقابل آنها ایستاد.

وی با بیان اینکه شهید مطهری اهل بصیرت فکری و سیاسی و انسانی جامع، فرهیخته و جامعه شناس بود اظهار داشت: امروز هم درگیر جنگ فرهنگی و جنگ نرم هستیم، اگر در روزهای نخست انقلاب شخصیت های مهم کشور را ترور فیزیکی می‌کردند امروز دشمنان بیشتر به ترور شخصیت و فکر روی آورده اند و این جنگ بسیار سخت تر و پیچیده تر است.

رییس رسانه ملی به دور اندیشی امام خمینی (ره) و تربیت نیروهایی اندیشمند و اثرگذار برای هدایت فکری جامعه اسلامی اشاره و تصریح کرد: زمانی که استاد مطهری به شهادت رسید بسیاری از دانشجویان و جوانان انقلابی به امام خمینی مراجعه می‌کردند و از ایشان می پرسیدند که برای ادامه راه استاد مطهری باید به سراغ چه کسی برویم و امام هم خیلی صریح می‌گفتند "به آ سید علی آقای خامنه ای مراجعه کنید ."

رییس رسانه ملی افزود :آیت الله خامنه ای چه در دوران پیش از انقلاب در مشهد و چه در دوران بعد از انقلاب در تهران و چه در ایام ریاست جمهوری همواره در میان کانون‌های فکری جوانان انقلابی حضور داشته و تاثیرات فراوانی در هدایت فکری آنها داشته اند .

رئیس رسانه ملی به سه دهه رهبری کم نظیر آیت الله خامنه ای بعد از امام راحل اشاره کرد و گفت: ایشان در این مدت با همین هدایت و تاثیرگذاری بر نسل های مختلف جامعه توانستند کشور را از گردنه‌های بسیار سختی با موفقیت عبور دهند و در حالی که دشمن آرزو داشت ما چهل سالگی انقلاب مان را نبینیم اما امروز با اقتدار دهه پنجم انقلاب اسلامی را آغاز کرده آیم و با مبنا قرار دادن بیانیه مهم گام دوم به افق هایی بلند می نگریم.

علی عسکری در ادامه تاکید کرد: این بیانیه بعد از حضور شکوهمند مردم در راهپیمایی 22 بهمن و حیرت دشمنان انقلاب پیامی ماندگار به دنیا صادر کرد که نظام جمهوری اسلامی مقتدر ایستاده و به پبش می رود.

رییس سازمان صدا و سیما بیان کرد: بیانیه گام دوم بیانیه ای فوق العاده است که با تکریم و اشاره به هوشمندی ملت ایران آغاز  می‌شود و نقشه راه را برای چهل سال دوم انقلاب تبیین و مشخص کرده است. وجهه همت بیانیه گام دوم جوانان این مملکت هستند که باید این کشور را بسازند.

انتهای پیام/

R1014142/P/S1361/CT12 واژه های کاربردی مرتبط امام خامنه‌ای

منبع: تسنیم

کلیدواژه: امام خامنه ای امام خامنه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۳۶۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قدیمی ترین متن مبارزاتی امام خمینی و انتشار دست‌نوشته‌ رهبری در دفتر کتابخانه وزیری برای نخستین بار + عکس

به گزارش جماران از پایگاه اطلاع‌رسانی مرکز اسناد انقلاب اسلامی؛ امام خمینی در سال 1323 مطلبی را در دفترچه یادداشت های آقای وزیری مکتوب کرد که امروزه به عنوان قدیمی ترین متن مبارزاتی ایشان از آن یاد می شود و به نامه قیام لله مشهور است. در این مکتوبه که پس از تبعید رضا خان و در ابتدای سلطنت محمدرضا پهلوی نگارش شده است امام با مهیا دانستن شرایط برای قیام اسلامی از حق طلبان درخواست می کند که منافع شخصی را رها کنند و به فکر حرکت اصلاحی به منظور اعاده اسلام باشند.

یکی از نکات بسیار مهم این نامه امتزاج دقایق عارفانه و آیات قرآنی به منظور انعکاس وظیفه کنشگری عموم و خواص است. از آغاز که با استناد به آیه "قُلْ اِنَّما اَعِظُکُم بِواحِدَةٍ أنْ تَقُومُوا لله مَثنی وَ فُرادی" کلام پی گرفته می شود و با حکایت مبارزات پیامبران ادامه پیدا می کند و درنهایت با استناد به آیه " وَ مَنْ یَخْرُجْ مِنْ بَیْتِهِ مُهاجِراً اِلَی الله ِ وَ‌‎ ‎‌رَسولِهِ ثُمَّ یُدرِکْهُ الْمَوتُ فَقَد وَقَعَ أَجْرُهُ عَلَی الله" سخن پایان می پذیرد.

 

 

 

 

 

30 سال پس از نگارش این متن توسط امام خمینی در تاریخ 1353/1/17 آیت‌الله سید علی خامنه‌ای نیز دست خطی را در این دفتر مرقوم می کنند که امروز برای نخستین بار توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر می شود.

آیت‌الله خامنه‌ای نیز در یادداشت خود با استناد به آیه " وَإِذْ أَخَذَ اللَّهُ مِیثَاقَ الَّذِینَ أُوتُوا الْکِتَابَ لَتُبَیِّنُنَّهُ لِلنَّاسِ وَلَا تَکْتُمُونَهُ فَنَبَذُوهُ وَرَاءَ ظُهُورِهِمْ وَاشْتَرَوْا بِهِ ثَمَنًا قَلِیلًا" از عدم کنشگری متولیان امور دینی و عموم امت اسلامی در قیام برای تحقق اسلام گله کرده و آمدن روزی را آرزو دارد که با کنار رفتن مکاتب مادی و سست پایه، اسلام به عنوان برنامه زندگی و بنیان اساسی نظام اجتماعی به کار گرفته شود.

 

 

متن کامل این نامه بدین شرح است:

«زیارت گنجینه گرانبهائی از کتاب و نوشته ی اسلامی که محصول کوششی ارجمند است بیننده را به یاد اقیانوس بیکران فرهنگ عمیق و غنی و عریق اسلام عزیز می افکند که در روزگار ترکتازی افکار و مکاتب و فرهنگهای سست و بی پایه ی بشری و در عهدی که پوشالی ترین بنیانهای فکری را در فکر و دل جهانیان مرتبت‌ها و پایگاه‌هاست همچنان و همچنان در عزلتخانه ی کتابها و کتابخانه ها زندانی است و در محوطه ئی بسی دور از زندگی و عمل پیروان اسلامی، تبعیدی. و متولیان و منادیان و مدعیانش را چیزی که کمتر به خاطر است و بیشتر در نسیان، رسالت و مسئولیت و تعهد خطیری است که قرآن و اسلام بدوش آنان نهاده که: و اذ اخذ الذین اوتو الکتاب لتبیننه للناس و لا تکتمونه .... به امید آن روز که امت عظیم اسلام، قرآن و اسلام را همچون برنامه ی زندگی و بنیان اساسی نظام اجتماعی به کار گیرند... به امید بیداری ها و درس گیری ها... به امید تجلی حماسه ی اسلام و تشیع در زادگاه و پرورشگاه اسلام و تشیع

در روز دوشنبه 12 ربیع الاول هزار سیصد و نود و چهار هجری قمری

در حضرت مؤسس عالیقدر کتابخانه ادوم الله برکات وجوده الشریف نگاشته آمد

53/1/17

سید علی خامنه‌ای »

دیگر خبرها

  • برای نخستین‌بار؛ انتشار دست‌نوشته‌ رهبر انقلاب در دفتر کتابخانه وزیری+عکس
  • «داستان راستان» نردبانی برای خیزش‌های انقلابی بود
  • قدیمی ترین متن مبارزاتی امام خمینی و انتشار دست‌نوشته‌ رهبری در دفتر کتابخانه وزیری برای نخستین بار + عکس
  • «درآمدی بر علوم انسانی اسلامی در اندیشه رهبر انقلاب» منتشر می‌شود
  • یادواره شهدای نیر با محوریت فضائل استاد شهید مطهری
  • سه جریان مخالف استاد مطهری
  • راهبردهای علمی و علمی امام صادق(ع) در مقابله با سطحی نگری فکری و عمل گرایی افراطی
  • شهید مطهری در اوج حکمت و استادی، روضه خوانی را ترک نکرد
  • شهید مطهری نیم قرن در راه اعتلای فکری جامعه اسلامی قلم زد/عملیات وعده صادق بسیار گسترده بود
  • شهید مطهری نیم قرن در راه اعتلای فکری جامعه اسلامی قلم زد